Finished kitchen.jpg

Avalon Kitchen Renovation

North Lanarkshire 

Previously a countryside primary school, this family home has recently undergone a major renovation. The existing dark and dated kitchen has been demolished and combined with the living room to create a stylish new kitchen/dining room. 

The low ceiling of the previous kitchen was removed and repositioned higher within the pitched roof space, bringing height and lightness to the new kitchen. Additional glazing and sliding doors were also included to provide easy access to the garden and let in natural light. 

Previous kitchen
Previous kitchen
press to zoom
Window opening created
Window opening created
press to zoom
Window installed
Window installed
press to zoom
Avalon section
Avalon section
press to zoom
Internal Finishes
Internal Finishes
press to zoom
Finished kitchen
Finished kitchen
press to zoom
Kitchen island
Kitchen island
press to zoom